Freitag, 15. März 2019
15:30 - 16:30

Kostenlos
Ab 2 Jahren
Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden. Hier geht's zum Kalender mit allen anstehenden Veranstaltungen.

Beschreibung

Zbuloni me fëmijën tuaj boten e përrallave dhe librave me figura. Ejani të dëgjojmë dhe tregojmë përralla, mësojmë këngë dhe vjersha, shikojmë libra me figura, luajmë, ngjyrosim dhe bëjmë punëdore, vizita në bibliotek. Për prindërit dhe fëmijët prej 2 deri 7 vjeç.