Samstag, 31. August 2013
11:00 - 15:00

Ab 2 Jahren
Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden. Hier geht's zum Kalender mit allen anstehenden Veranstaltungen.

Beschreibung

Më dhuro një tregim

Zbuloni me fëmijën tuaj boten e përrallave dhe librave me figura

Çka: Ndëgjojmë dhe tregojmë përralla, mësojmë këngë dhe vjersha, shikojmë libra me figura, luajmë, ngjyrosim dhe bëjmë punëdore, vizita në bibliotek.

Për prindërit dhe fëmijët prej 2 deri 7 vjeç

Datat: E Shtunë, 11.00 -12.00 me
... / 31.8. / 21.9. / 26.10. / 30.11. / 21.12.2013

Adresë: GZ-Telli, 5004 Aarau

Ju mirepret Animatorja: Burbuqe Ibishi 078 623 01 63

Animimet janë falas!